donderdag 3 april 2014

gezond ontbijt en zoeken, zoeken, zoeken!

Geen ronde deze ochtend. Wel een super lekker gezond ontbijt. Samen met mama/papa/oma/opa/vake/moeke/tante/nonkel/... een plaatsje zoeken aan de mooi gedekte tafels die klaar stonden in de eetzaal. Dit ontbijt was gratis en het werd ons aangeboden door Stad Genk en het OCMW. Er waren een heleboel vrijwilligers die kwamen helpen. Na het ontbijt konden de volwassenen gaan luisteren naar een diëtiste die uitleg gaf over gezonde voeding bij kinderen.
Dank je wel Martine en alle vrijwilligers voor deze leuke en vooral lekkere start van de dag.








Na de speeltijd hebben we eerst het boekje van Noëmie bekeken. Zij had een informatief boekje over de kip meegebracht! Heel tof Noëmie!



Maar we werden gestoord door de stagiaire die kwam vertellen dat ze de Paashaas had gezien. Samen met de kleuters van Nath en Anouk en de leerlingen van Kirsten mochten we buiten allemaal ons zakje dat we zelf gedrukt hadden gaan zoeken. En het was nog gevuld ook! Joepie :)
















Na de middag keken we samen naar de film die Sinja en Jens hadden meegebracht : Plop en en Paashaas. Het was een hele leuke film. Nadien gingen we picknicken op het gras maar lang konden we niet blijven zitten want ineens begon het te regenen :(
Dan maar terug de klas in en nog even spelen in de hoekjes.






Gelukkig was Noëmie terug vandaag en konden we onze klasfoto voor Pasen afmaken. We hebben hem ook opgestuurd naar onze correspondentieklas in Op Stelten. Hopelijk hebben ze morgen post :)




Morgen vieren we de verjaardag van Noëmie en Rebeka. Dat zijn dus weer leuke vooruitzichten :)

Tot morgen allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten