vrijdag 4 april 2014

dubbel feest vandaag

Vandaag was het actua-ronde en zoals altijd kijken we dan Karrewiet. Terug in de kring hebben we besproken wat we gezien hadden We hadden wel niet zoveel tijd want ons turnuurtje was iets vroeger gepland dan we gewoon zijn. We zijn vandaag voor de speeltijd gaan turnen.

Na de speeltijd zijn we begonnen aan onze tekeningen want we hadden vandaag 2 jarigen in de klas. Noëmie en Rebeka werden vandaag allebei 6 jaar. GELUKKIGE VERJAARDAG MEISJES!
Dat was dus dubbel feest vandaag maar ook dubbele tekeningen maken. We hadden afgesproken om tijdens de voormiddag voor Noëmie te tekenen en dan in de namiddag voor Rebeka want Rebeka ging dan ook trakteren. Noëmie haar feestje doen we na de vakantie.



Iedereen begon dus aan de tekening voor Noëmie. We hebben besproken wat we zeker moesten tekenen, hoe Noëmie eruit ziet,... Kristie maakte vandaag dan ook 2 kronen en 2 boekjes.






Voor we naar buiten gingen hebben we allemaal onze bakjes eens leeg gemaakt want die zaten overvol! Iedereen kreeg een grote omslag en mocht er alles zelf insteken! Dat was wel een heel karwei hoor!









Na de middagspeeltijd zijn we begonnen aan Rebeka haar boekje. Wie daarmee klaar was mocht ook konijnenoortjes maken. Zo had iedereen vandaag iets op zijn hoofd :) De klas veranderde ineens in een konijnenklas :) Overal zag ik huppelende konijntje die eitjes gingen verstoppen in de klas.

























Om half3 kwamen de ouders en broer van Rebeka met haar traktatie. We smulden allemaal van heerlijke fruitspiesjes en mochten ook de overschot van de vruchtensappen van het gezond ontbijt opdrinken. DANK JE WEL REBEKA voor deze lekkere traktatie.









Terug in de klas mocht Rebeka nog een verhaaltje kiezen dat Kristie voorlas. Het werd er eentje van Hennie de heks. Nadien verzamelden we met de hele school in de speelzaal om te zingen voor de jarigen van februari en maart. Daarna was het tijd om al onze spullen te halen en naar huis te gaan.


We wensen iedereen een hele FIJNE VAKANTIE en ook een VROLIJK PASEN.



Tot over 2 weken!

Kristie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten