maandag 28 april 2014

drukken en een schrijfopdracht

We zijn vandaag eerst begonnen met het wisselen van het takenbord en ook van de plaatsen. Iedereen heeft een nieuw taakje gekozen wat ze graag willen doen. Daarna was Sinja onze kapitein tijdens de praatronde en ze heeft dat goed gedaan!


Na de praatronde mochten we even vrij in de hoeken spelen tot het tijd was voor een koekje of fruit en de speeltijd.

Na de speeltijd hebben we een nieuwe druktechniek uitgetest. Het was ook een opdracht van ons contract. We hebben met kartonnen borden en verschillende kleuren verf gedrukt en zo mooie bloemen gemaakt. Het resultaat is echt heel mooi! Kom maar eens aan onze buitenmuur van onze klas kijken.
























Na de boterhammen en middagspeeltijd was de kleihoek open. We hadden toen ook een opdracht die we allemaal moesten doen. We hadden van de mama van Roos & Noor een schrijfoefening gekregen over de moestuin. Die hebben we allemaal gemaakt vandaag. Soms was het niet zo gemakkelijk maar iedereen deed heel goed zijn best!

















Al snel was het tijd voor de afsluitronde en daarin hebben we besproken wat we deze week nog allemaal gaan doen. Morgen gaan we namelijk onze tomatenplantjes planten!
Laura en  Sinja waren onze opruimkampioen vandaag! En Jeff mag een boekje meebrengen voor de boekenronde morgen.



Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten