vrijdag 25 april 2014

Sportdag en een jarige

We zijn deze voormiddag niet in onze klas geweest. Dat kwam omdat we direct naar het sportcentrum moesten vertrekken voor een sportdag voor alle derde kleuterklassers van Stad Genk. We hebben de hele voormiddag gesport. Het was heel erg leuk maar ook warm. Zo warm zelfs dat Jeff zijn bril vanzelf van zijn neusje gleed :)
Bedankt aan alle mama's, papa,'s,... die ervoor gezorgd hebben dat we in het sportcentrum geraakt zijn en weer terug op school.

















































Toen we terug op school aankwamen mochten we direct aanschuiven aan een echte feesttafel. Terwijl wij aan het sporten waren had de mama van Yara onze tafel mooi gedekt en versierd. We vierden namelijk Yara haar 6de verjaardag. Ze was jarig tijdens de vakantie maar ook zij had nog een feestje tegoed :) Dank je wel Yara en Kim voor de lekkere traktatie en de fijne klascadeaus! En nu weten jullie direct waarom er nog zoveel boterhammen in de boekentas zaten!










Na de middagspeeltijd zijn we naar de klas gegaan want we moesten nog tekenen voor Yara en Kristie moest ook nog een mooie kroon maken. iedereen heeft echt zijn best gedaan vandaag om er een mooi kunstwerkje van te maken. Nog een GELUKKIGE VERJAARDAG LIEVE YARA!





Om kwart voor 3 moesten we dan verzamelen in de speelzaal met de hele school voor het forum. Elke klas ging zijn groente en/of fruit voorstellen aan de school. We hebben gehoord dat we aardbeien, pompoenen, tomaten, zonnebloemen, komkommers, wortelen, bonen, uien en rabarber in onze tuin mogen zien groeien. Spannend hé!














Fijn weekend allemaal!

Kristie

1 opmerking: