woensdag 23 april 2014

al veel materiaal

Wat was het een leuke ochtend vandaag! Er waren veel kleuters die iets hadden meegebracht om te zaaien. Onder leiding van Noëmie, de kapitein, mocht iedereen laten zien wat ze bij hadden. Alvast bedankt voor al deze materialen. Wie nog geen rolletje en fles heeft meegebracht kan dat morgen ook nog doen. Zonnebloemzaadjes hebben we genoeg, enkel nog tomatenzaadjes en dan kunnen we eraan beginnen :)








Na de praatronde hebben we gespeeld in de hoekjes, gewerkt aan onze contractjes, vrije teksten gemaakt en informatiefiches gemaakt over tomaten en zonnebloemen. Normaal ging Kristie het boekje van Zonnebloemen nog voorlezen dat Yarne had meegebracht maar de tijd ging weer veel te snel vanmorgen. We gaan dat dan morgen doen :)














 Het fruit vandaag was appel en we hebben het proberen zelf te snijden :)







 De opruimkampioen vandaag was Alexander, maar ook Janneke, Andreas en Laura hebben me goed geholpen met de klas te borstelen :)



NIET VERGETEN : vrijdag hebben we sportdag in het Sportcentrum in Genk van 9u00 tot ongeveer 12u00. Zeker sportkleren en sportschoenen aandoen! We hebben nog niet genoeg vervoer voor die dag. Er kunnen al 13 kleuters gebracht worden en 10 terug naar school gebracht. We hebben dan nog 1 auto nodig om te brengen om 9u00 en 2 auto's om ons te komen halen. Wie kan nog meerijden?

Tot morgen allemaal en geniet van de zon :)

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten