vrijdag 14 februari 2014

Dikke truien-dag en ateliers

Wat was het vandaag een leuke dag!! 
Deze ochtend kwam iedereen met een goed humeur naar school....en wat zagen ze er prachtig uit =) Eigenlijk zag echt iedereen op school er prachtig uit. Heel fijn om zo een dag te organiseren met veel enthousiaste leerlingen (en ouders/grootouders/...)!

We begonnen de dag met een actieve Zumba-sessie onder leiding van onze swingende Rabia.









Na onze Zumba-sessie kwamen we samen in de praatronde. Daar had Alexander plots een bosje 'bloemen' voor een overdonderde en blozende Janneke ;) Jaja, het begint al vroeg!



Iedereen heeft ook eens geposeerd voor de camera. 




















=) Genieten!



We hebben het ook al een week gehad over de film 'Verschrikkelijke ikke'. Vandaag was het eigenlijk eens dé kans om hem te kijken. We hebben er een home-cinema moment van gemaakt. De kleuters van Nath zijn gezellig mee komen kijken. 



Na de turnles, hebben we samen verder gekeken naar de film. Dat was heel gezellig, zo lekker dicht bij elkaar. We hebben dan onze boterhammen ook opgegeten op de 'poefjes' en.... dat ging super vlot vandaag. Hét geheim naar goed eten?? ;)






Namiddag was het tijd voor de ateliers! De kleuters hadden gisteren al gekozen voor de talenten-eilanden. De foto's van de ateliers werden door Nath gemaakt en komen nog op de website van de school. 

Om 15u45 was het dan tijd voor onze 'miss en mister dikke trui' - verkiezing. We hadden een super sympathieke jury en een leuk publiem. Hier enkele sfeerbeelden. Maar kijk zeker ook eens op de facebook-pagina voor foto's en filmpjes (ik ga er zelf ook nog uploaden). 


De keuze voor een winnaar en winnares was eigenlijk onbegonnen werk. Er waren zoveel prachtige en originele truien! Bedankt voor jullie energie! Dus dan ook dikke duimen en een applaus voor iedereen. Sinja en Sigi die ontvingen nog een extra prijs, een lekker warm fleece deken. 

Een heel fijn weekend! Ik kijk alvast uit naar een nieuwe week met iedereen, tot maandag!


























Geen opmerkingen:

Een reactie posten