donderdag 16 juni 2016

zonnebloemen planten

Vanmorgen mocht Lena voor de muziek tijdens de muziekronde zorgen. We keken naar het clipje van Don Luca: 'Wa make'. Dit is Lena haar lievelingsliedje en de zanger is de papa van Dante die bij Ann in de klas zit. Veel kleuters herkende sommige stukjes uit de clip :) Heel leuk Lena!

We hadden ook een echte Zeerover in de klas. Hij was te lief om in de letterkast te stoppen, hij heeft dan maar fijn de hele dag met ons mee gespeeld :)



Na de ronde was het vrije werktijd. We zijn begonnen met het sorteren van de speelgoedbakken. Er zijn al enkele ouders die een bak meegenomen hebben. SUPER BEDANKT! Wil je ook een bak mee naar huis nemen om te wassen kan je je naam schijven op het blad dat op het prikbord hangt.


Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten hebben we fijn verder gespeeld in de klas.





 Is er iemand die deze leuke speelgoedbak wil meenemen om te wassen? ;)



Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten kwamen we terug in de klas. We zijn toen begonnen aan het planten van de zonnebloemen. Ze worden zo groot als Kristie :) Iedereen krijgt ze vandaag ook mee naar huis. Goed water geven en op tijd uitplanten is de boodschap!














Tijdens de afsluitronde kwamen Chloƫ en Chiela nog een boekje voorlezen. Dat blijven we heel leuk vinden! Dank je wel meisjes om dit zo dikwijls te komen doen, we genieten er elke keer van!


Het inschrijvingsblad voor de rapporten hangt ook uit. Je kan je inschrijven op een bepaald uur. Proberen jullie a.u.b. de briefjes voor de proclamatie zo snel mogelijk mee te geven? Dank je wel!

Morgen gaan we zoet/zuur proeven. Iedereen mag iets meebrengen om te proeven als je wil.

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten