dinsdag 14 juni 2016

Efe is 6 jaar!

Het was feest in de klas vandaag want Efe werd vandaag 6 jaar! Hij had lang uitgekeken naar deze dag!


Morgana mocht vandaag ook voor een boekje zorgen voor de boekenronde. Het was een speciaal boekje want Kristie moest niet voorlezen. Het boekje las zelf voor! Echt waar! Heel leuk! Dank je wel Morgana!





Na de ronde zijn we direct begonnen met het tekenen voor Efe. Maar we konden natuurlijk ook in de hoekjes spelen!

Dit hebben we ook verder gedaan tot aan de turnles.







Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten hebben we allemaal onze naam op de proclamatie-uitnodiging geschreven. Een speciale uitnodiging die je zeker moet bekijken!


Daarna was de mama van Efe in de klas voor zijn verjaardagsronde. Samen lieten ze leuke foto's zien van Efe toen hij nog een baby was en kleertjes en mini-schoentjes! Heel leuk gedaan Efe en Fatma!









We kregen ook 2 leuke klascadeau's! Een heel leuk spel met letters en een insectenhuisje voor aan ons tuintje. Hieruit kwam al direct een onderzoekje! Welke diertjes kunnen er eigenlijk in dit insectenhotel komen wonen? Kan een vogel er ook bij of niet? Efe en Giuseppe gaan dit morgen eens onderzoeken!










Fatma had ook een prachtige fruittaart gemaakt met een kaarsje erop. We hebben die lekker mogen opeten samen met heerlijk fruitspiesjes. Dank je wel Fatma en Efe!











Nadat we nog even in de hoekjes mochten spelen kwamen de 3 meisjes van de derde graad terug een verhaaltje voorlezen. Dank je wel Lotte, Chiela en Chloƫ!



Iedereen kreeg ook de uitnodiging en de brief voor de proclamatie mee naar huis. Brengen jullie de inschrijvingsstrookjes zo snel mogelijk mee terug a.u.b.?



Het einde van het schooljaar komt eraan. Tijd om het speelgoed ook eens goed onder handen te nemen. Wie wil er een bak speelgoed mee naar huis om af te wassen? Of popjes/poppenkleren? Laat het me even weten. 

Tot morgen!
Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten