vrijdag 10 juni 2016

een afwerkdagje



We keken Karrewiet vandaag en zagen vooral de rode duivels. Dit leeft heel erg in de klas! We gaan woensdag 22 juni een Rode Duivel dag organiseren op school. De Rode Duivels spelen dan en dan mogen we allemaal in de kleuren van de Belgische vlag naar school :) Uiteraard mag dit maandag ook al maar dan doen we dat met onze klas omdat de groten dan examens hebben.


Na de actuaronde hadden we vrije werktijd. Lena en Gloria hebben Kristie geholpen om alle vaderdagwerkjes in enveloppen te stoppen zodat we ze vandaag mee naar huis kunnen nemen.









Na het eetmoment en de kleine speeltijd is de helft van de klas met Valerie schrijfdans gaan doen. De andere helft bleef met Kristie om hun contract af te werken.
Toen de andere kleuters terug waren hebben ook zij hun contract afgewerkt. Wie al klaar was mocht 10 minuten op de tablet of spelen in de hoekjes.







Na de boterhammen en de grote speeltijd hadden we een uurtje turnen.
Terug in de klas kwamen Chloƫ, Chiela en Lotte in onze klas. Zij kwamen een verhaaltje van Rikki voorlezen. Dat vonden we super leuk!






We keken nog een filmpje over de Ramadan, want sommige kleuters wilden weten wat dat was. En we kregen natuurlijk onze vaderdagcadeautjes mee. Goed verstoppen en papa's, zondag mogen jullie het cadeautje pas open doen!

Fijn weekend allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten