woensdag 15 juni 2016

een onderzoek en een leuke natuurronde


Efe en Morgana waren aan de beurt voor hun verrassingsronde. Omdat Morgana het vergeten was hebben we geluisterd naar Efe. Efe had natuurronde gegooid. Hij heeft verteld over de seizoenen, welke seizoenen zijn er, wat gebeurd er dan? We hebben allemaal ons favoriet seizoen gezegd en dat was duidelijk de zomer :) Dank je wel Efe voor deze leerrijke ronde!





Ellie, Recep en Jaiden zijn volgende week aan de beurt voor onze laatste verrassingsronde. Ellie gooide techniekronde, Recep gooide familieronde en Jaiden gooide dierenronde. We kijken er weer naar uit!




We hadden vandaag ook nog een extra onderzoek opstaan. Gisteren hadden we een insectenhotel gekregen van Efe als klascadeau en toen wilden we weten welke dieren er eigenlijk in zo een insectenhotel komen wonen. Giuseppe en Efe hebben dit onderzocht en mochten dit ook komen voorstellen in de afsluitronde. Goed gedaan onderzoekers!





Kristie las ook nog de verhalen uit de verhalendoos voor. De vrije teksten zijn mooier en mooier aan het worden! Knap werk allemaal!

Morgen mag Lena iets meebrengen voor de muziekronde en gaan we zonnebloemen zaaien.

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten