woensdag 8 juni 2016

mijn papa

Joppe en Giuseppe hadden verrassingsronde vandaag. Joppe had natuurronde gegooid en Giuseppe had familieronde gegooid. Joppe begon en hij had het over de levensloop van een lieveheersbeestje. Hij had een mooie levensloop gemaakt met duidelijke foto's  en kon ons goed vertellen wat er allemaal gebeurde voor het lieveheersbeestje er was. Joppe kon ons zelfs een echte 'pop' laten zien. Super goed gedaan Joppe!






Daarna was Giuseppe aan de beurt. Hij had samen met zijn mama mooie stambomen gemaakt met foto's van zijn hele familie. Giuseppe kon goed vertellen wie er allemaal opstond. Heel goed gedaan Giuseppe!






Volgende week is het de beurt aan Morgana en Efe. Morgana gooide techniekronde en Efe gooide natuurronde. We kijken er naar uit!



Na de ronde was het hoekenwerk. We zijn allemaal bij Kristie geweest voor ons interview over onze papa. Lees zelf maar mee :)





















Tijdens de afsluitronde hebben we het spel gespeeld dat het eerste leerjaar gemaakt heeft. Het was heel erg leuk! Dank je wel kindjes van het eerste leerjaar dat wij met jullie zelfgemaakt ganzenbord mochten spelen!



Vandaag was de laatste dag van Tutti Frutti. Dus vanaf volgende week woensdag moeten jullie zelf voor fruit zorgen!

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten