dinsdag 17 november 2015

Jaiden is jarig!



Zoals beloofd was het vandaag feest in de klas want Jaiden werd 5 jaar vandaag!
Hij mocht een boekje meebrengen en koos het boekje 'Zoë en Theo in de trein'.
We hadden na het verhaaltje nog een gesprekje over met de trein reizen en er zijn toch nog enkel kleuters die nog nooit in een trein gezeten hebben. Misschien iets leuk om eens te doen dit schooljaar :)

Na de boekenronde hielden we nog een toonmomentje voor de kleuters die iets hadden meegebracht of iets dingend moesten vertellen.


Daarna was het vrije werktijd. Maar wie al wou kon al beginnen aan de tekening voor Jaiden. Ondertussen maakte Kristie de kroon voor Jaiden.


Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten hebben we samen met Karolien verder gewerkt en daarna zijn we gaan turnen.








Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten was het feest. Jaiden had samen met zijn mama en zijn bommi voor hele leuke foto's gezorgd voor zijn verjaardagsronde. Hij twijfelde zelf soms of hij erop stond of zijn klein broertje :)




Na de verjaardagsronde hebben we samen met Jaiden zijn mama de tekeningen bekeken die iedereen voor hem gemaakt had. Tot het tijd was om aan tafel te gaan. Bommi had de tafels mooi gedekt en samen hadden ze heerlijke pannenkoeken gebakken voor iedereen.



We hebben gezongen voor Jaiden en we kregen ook hele leuke letterstempels die in de brievenhoek mochten!







DANK JE WEL Jaiden, Dana en Patricia voor deze leuke en gezellige namiddag! En nog een hele gelukkige verjaardag!

Tijdens de afsluitronde las Kristie nog een verhaaltje voor uit het piratenboek dat Jaiden had meegebracht.



Morgen is Karolien in onze klas. Enes mag zorgen voor foto's voor de fotoronde en het is dan ook BEYBLADE-DAG. Wie een beyblade thuis heeft mag die mee naar school nemen.

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten