donderdag 25 april 2013

mijn huisdier

Emre mocht vandaag beginnen tijdens de muziekronde. Hij had een leuke cd meegebracht met Turkse muziek en het liedje 'Nosa'. We hebben fijn gedanst :)





Nadien mocht iedereen die een foto van zijn huisdier meegebracht zijn huisdier voorstellen aan de klas. Dat deden ze allemaal heel goed! De andere kleuters mochten vragen stellen over het huisdier. We zagen poezen, honden, een schildpad, een konijn, kippen en zelfs een slang! Daarover hadden we toch wel wat vragen. 'Heeft een slang tanden? ' wilde Jeff weten. Dat konden we dus onderzoeken.
Sophie had ook het vel van haar slang Lilyfee meegebracht. Heel tof!!












Omdat we zoveel gedaan hebben vandaag hebben we de onderzoekjes verplaatst naar morgen.

Na de speeltijd hebben we hondjes en katten geknutseld. Ze hangen allemaal te schitteren tegen het raam. Verder hebben we in de hoekjes gespeeld.









Na de speeltijd zijn we met de klas in de grote zandbak gaan spelen met de schepjes en potjes. Dat was heel leuk. We hebben ook met de klascadeautjes van Noƫmie gespeeld : het stoepkrijt en het balspel.














Om half3 was er nog een verrassing. Er zou een speciaal huisdier naar onze school komen. Luca had een naaktkat of een sfinx en zijn mama en papa hebben haar mee naar school gebracht. Het was heel speciaal om te zien. Luca zijn mama vertelde dat een naaktkat een heel lief en aanhankelijk dier is. We mochten de naaktkat ook aaien. Bedankt mama en papa van Luca om dit te komen laten zien!









Nadien hebben we nog fijn buiten onze picknick opgegeten. We hebben genoten van de zon vandaag :)




 
Vergeet morgen je zwemzak niet en mama's vergeet jullie lievelingsrecept niet mee te geven!

1 opmerking: