woensdag 24 april 2013

Jarige Lylas

We hebben vandaag Lylas zijn verjaardag gevierd. Hij was tijdens de vakantie jarig geweest, hij is 6 jaar geworden :)
Vandaag was het tijd voor een feestje in de klas.

Maar eerst hebben we de fotoronde gedaan. Sinja mocht een foto meebrengen en ze had een leuk fotoboek bij met allemaal foto's over haar hond Gizmo. Het gesprekje ging al snel over 'huisdieren' en wie er huisdieren had. Sommige kleuters dachten dat een paard ook een huisdier was, of niet? Dat gaan we dus morgen eens onderzoeken : 'Wat zijn allemaal huisdieren? ' Daarom mogen degen die een huisdier hebben een foto meebrengen van hun huisdier en mogen ze hun huisdier morgen eens voorstellen in de klas. Hopelijk hebben jullie veel foto's of misschien we je diertje bij :)


Na de fotoronde zijn we begonnen aan de tekeningen voor Lylas. Iedereen heeft weer zijn best gedaan om een mooie tekening voor Lylas te maken. Hij heeft zijn boekje vandaag mee naar huis genomen.
Lylas had een grote kom met heerlijk fruitsalade meegebracht en die hebben we dan opgesmuld i.p.v. ons fruit. Dus mama's en papa's, dat is de reden waarom er niet van het fruit uit de boekentas gegeten is.
Bedankt Lylas voor deze lekkere traktatie!
We hebben ook nog in de hoekjes gespeeld of samen met Anouk gewerkt.



















Iedereen heeft vandaag een briefje in de boekentas i.v.m. ons huisdierenonderzoek.
Maar er staat nog iets op speciaal voor de mama's. We zijn aan een geheim project bezig in onze klas en daarvoor hebben we van ALLE mama's hun lievelingsrecept nodig. Kunnen jullie dat meegeven aan je kleuter? Het maakt niet uit of het geschreven of getypt is. Als het maar duidelijk en leesbaar is voor Kristie (gebruiksklaar dus :) Er mag een foto bij maar dat hoeft niet. Hopelijk brengen jullie dit mee want we gaan er iets heel leuk mee doen :)
Tot morgen allemaal!

1 opmerking: