donderdag 21 april 2016

Toveren en Toast




We hadden vanmorgen een leuke praatronde met leuke momenten!  We bespraken ook het verloop van de dag en hadden er allemaal zin in! Maar eerst was het vrije werktijd!








Na de speeltijd zijn we gaan toveren in de creahoek. We kregen allemaal een zwart blad van Kristie en een speciaal 'pennetje'. Daarmee mochten we een tekening maken op dat zwart blad en kijken wat er zou gebeuren. Er kwamen allemaal verschillende kleuren tevoorschijn! Heel leuk!




Lang konden we niet blijven 'tovertekenen' want we kregen vandaag een extra uurtje turnen van de turnleerkracht van het lager. Zo konden we ook al eens 'oefenen'.

Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten mochten we aan tafel gaan zitten in zaal. Moeke Fien had de tafel mooi gedekt en we mochten zelf toastjes besmeren en opsmullen. Moeke Fien maakte ook toastbrood met haar toaster en ook dat mochten we natuurlijk proeven! Dank je wel Moeke Fien om ons hiermee te helpen! We hebben weer een leuke en lekkere afsluiting van de letter T gehad!











Toen ons buikje vol zat zijn we fijn buiten gaan spelen nu de zon nog scheen! Samen met de klas van Anouk en later ook met de klas van Ann hebben we fijn samen gespeeld.



 We zagen wel hele mooie wolken in de lucht vandaag!


Tijdens de afsluitronde las Kristie nog een verhaaltje voor en toen was het tijd om naar huis te gaan. Geniet nog van het zonnetje allemaal!

Tot morgen!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten