dinsdag 26 april 2016

In de buik van het ziekenhuis

Vanmorgen gingen we op stap naar het ziekenhuis in Genk. We moesten onze knuffel of pop meebrengen en ons lachje. Daar aangekomen kregen we een rondleiding van Juf Corrie. Zij nam ons mee naar een klein klasje waar we ons mochten verkleden in verpleger/verpleegster of dokter/dokteres. We kregen ook allemaal een hoedje op.
Daarna gingen we naar de buik van het ziekenhuis. We zagen plaatsen waar we normaal gezien niet mogen komen : de keuken, de grote en special afwasmachine, het washok waar de propere kleren uit kwamen, de liften, de donkere gangen, het treintje dat de afwas naar de keuken brengt,... We zijn ook gaan kijken op de kinderafdeling en mochten in een kamer gaan kijken. Toch best spannend allemaal.
Terug in de klas kregen we een koekje en wat drinken en daarna heeft Juf. Corrie een toneeltje gespeeld met Hannes en Efe. Hannes was de assistent en Efe de zieke jongen. Gelukkig was het allemaal maar 'doen alsof' en kreeg Efe geen echt spuitje! Hierna mochten we onze knuffel of pop zelf verzorgen met echt verband en plakband. Dat vonden we heel erg fijn! De voormiddag was veel te rap voorbij!


































































Dank je wel aan iedereen die ons gebracht heeft en is komen halen!

Namiddag hebben we nog klasraad gehouden in de klas en hadden we rode werktijd. Het laatste uurtje hebben we geturnd met Karolien.






Morgen is het verrassingsronde van Amber en Arke en hebben we 'moederdag-workshops'.



Tot morgen allemaal!
Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten