woensdag 13 april 2016

Feest voor Joppe!



Na de praatronde vanmorgen heeft Kristie ons iets nieuw laten zien. Vanaf volgende week hebben we elke woensdag verrassingsronde. Dan gooien telkens 2 kleuters met een dobbelsteen en aan de hand van de kleur die ze gooien zorgen zijn voor een ronde. Dat kan dierenronde, familieronde, natuurronde, fotoronde, techniekronde of spelletjesronde zijn. Emre en Enes mochten vandaag de eerste keer gooien. Emre had techniekronde en Enes had dierenronde. Volgende week mogen zij dus voor de verrassingsronde zorgen. Spannend!





Hierna zijn we begonnen met een tekening te maken voor Joppe. We vierden vandaag  zijn verjaardag in de klas maar eerst heeft iedereen goed zijn best gedaan om een mooie tekening te maken voor hem.  Kristie maakte er een boekje van en heeft ook zijn blauwe kroon gemaakt.













Het fruit van vandaag waren druiven.

Na de speeltijd mochten we allemaal aan tafel gaan en hebben we gezongen voor Joppe. Zijn mama had lekkere pannenkoeken meegebracht voor iedereen. Dat vond iedereen heel fijn!









Terug in de klas was het tijd voor Joppe zijn verjaardagsronde. Hij had zijn geboortekaartje meegebracht en een leuk fotoboek van zijn eerste levensjaar. Joppe kon er heel goed over vertellen.
Joppe had ook een heel leuk spel als klascadeau meegebracht. Dank je wel Joppe en Sofie voor deze leuke voormiddag!









Morgen gaan we vanalles doen rond Tanden, tanden tellen, een tanden onderzoek en knutselen.

Fijn buitenspelen vandaag want het is buitenspeeldag!

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten