woensdag 20 april 2016

Tegenstellingen

Vandaag begonnen we voor de eerste keer aan de verrassingsronde. Emre had techniekronde en Enes had dierenronde. Emre liet ons 3 bootjes zien die hij samen met zijn papa geplooid had. Hij legde ons stap voor stap uit hoe je dat moet doen. Knap gedaan Emre!







Enes had dierenronde en hij had foto's en een filmpje bij van zijn hond Pacha. Hij vertelde veel over zijn hond. Goed gedaan Enes!


Amber en Arke zijn aan de beurt om volgende week woensdag voor de verrassingsronde te zorgen en ze mochten allebei gooien met de dobbelsteen. Ze gooiden alle twee dezelfde kleur, dus volgende week hebben we 2 x techniekronde!


Na deze leuke ronde hebben we het over 'tegenstellingen' gehad : wat is dat, hoe weten we het tegenovergestelde van iets,... We leerden er een liedje over en deden er een spelletje rond.

 Daarna moesten we allemaal een werkje maken over deze tegenstellingen zodat Kristie kon zien we het al goed kende. Je mocht kiezen wanneer je deze opdracht deed, hij moest enkel af zijn voor de afsluitronde. 











Tijdens de afsluitronde kregen we nog een inschrijvingsbriefje mee i.v.m. de talentenshow. Wil je graag iets komen doen tijdens het vrij podium, schrijf je dan heel snel in via dit briefje. Dit jaar mogen ook (groot)ouders meedoen!!
Morgen gaan we een toast maken en een beetje toveren :)

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten