donderdag 17 december 2015

onze klaskrant

We hebben vanmorgen een korte ronde gedaan omdat we toch nog wat werk hadden. Maar iedereen is aan de beurt gekomen om iets te vertellen. Daarna maakten we de plannen voor vandaag. Onze klaskrant moest gemaakt worden. We besloten om onze onderzoekjes en de letters die we geleerd hadden in de krant te zetten. We verdeelden het werk en iedereen kon aan de slag.

Voor de speeltijd zijn we ook nog naar de bibtruck geweest en hebben we leuke, nieuwe boekjes geleend.


Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten hebben we hieraan verder gewerkt. De voor - en tussenbladen werden gedrukt en versierd, alle onderzoekjes werden gekopieerd, de letters werden op volgorde gelegd en toen was hij klaar! Hij hangt aan onze deur, dus kom er zeker eens door bladeren.
























Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten kwamen we terug in de kring. Ann kwam ons een verhaaltje over kerstmis voorlezen. dat vonden we heel erg leuk. Dank je wel Ann xxx


Hierna moesten de kleuters die hun contract nog niet klaar hadden, daaraan verder werken. We hebben ook allemaal onze schuifjes leeg gemaakt en in onze zak gestoken. Bij iedereen zit er de lettermap ook in (dat is voor na de vakantie) en er zit een enveloppe in met de nieuwjaarsbrieven. Zeker niet vergeten te kijken dus!



Tijdens het afsluitmoment hebben we onze nieuwjaarsbrief nog goed geoefend.

Morgen is het veest op school, kerstfeest. Kom in je mooie kleren en dan gaan we genieten van een leuk kerstfeest en een lekker kerstbuffet. Je moet dus geen boterhammen meenemen voor 's middags.

Tot morgen allemaal!

Kristei

2 opmerkingen:

  1. Toch geweldig zo'n blog als je een week niet thuis bent ! Dank je Kristrie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toch geweldig zo'n blog als je een week niet thuis bent ! Dank je Kristrie

    BeantwoordenVerwijderen