donderdag 3 december 2015

Creativiteit ten top!



Er was heel wat bedrijvigheid in onze klas vandaag. Maar eerst hebben we allemaal geluisterd naar Morgana. Zij had vakantieronde en vertelde wat ze allemaal gedaan tijdens de vakantie. Ze heeft dat met veel expressie gedaan. Top Morgana :)





Daarna hebben we een planning gemaakt voor onze boot. Die moest vandaag zeker af zijn want Sinterklaas komt morgen! We hebben iedereen overlopen en het plan van die kleuter erbij gezet. Zo wisten we goed wat we moesten doen.

Na de ronde gingen een heleboel kleuters direct aan de slag; We mochten helemaal zelf kiezen hoe we onze kamer gingen inrichten. Er was materiaal in overvloed en het was creativiteit ten top vandaag! Prachtig om te zien!

Ook na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten werd er tot aan de boterhammentijd druk verder gewerkt! De boot moest en zou af zijn. Kleuters die toch niet wilden werken werden aangemoedigd door andere kleuters om eraan te beginnen want anders was er een lege kamer in onze boot. Dankzij deze samenhorigheid was nog voor de boterhammentijd onze boot helemaal af! En hij is (al zeggen we het zelf) PRACHTIG! Alle details kloppen, alle kamers komen tot hun recht! De derde kleuterklas heeft zich van hun beste kant laten zien! SAMEN KUNNEN WE DIT AAN!
























Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten kwamen we terug in de kring. Kristie vertelde dat de kindjes die hun contract nog niet af hadden dat zeker moesten afwerken. De andere kleuters die al wel klaar waren mochten gaan kiezen in de hoekjes die open waren.
Aan de afsluitronde had iedereen goed gewerkt en zaten alle contractjes in de boekentas.









De facturen van de kleuters zitten ook in de boekentas, niet vergeten te kijken dus :)

Morgen om 9u komt de Sint op bezoek en namiddag hebben we atelier. Een drukke maar zeker een leuke dag!

Tot morgen allemaal!

Kristie



Geen opmerkingen:

Een reactie posten