vrijdag 4 december 2015

Dag Sinterklaasje!




Vandaag was het zover. Sinterklaas kwam dan uiteindelijk op bezoek bij ons op school.
We gingen vlug in de klas om onze mijters te halen en daar zagen we dat een pietje in de klas geweest was en hij had allemaal koekjes op onze kussens gelegd EN ........... er stond een nieuw keukentje in onze poppenhoek! Hoe super was dat!!! We waren allemaal helemaal in de wolken! Dank je wel Sinterklaas!




Daarna zijn we naar de speelzaal geweest om te wachten op de komst van de Sint. Maar lang moesten we niet wachten, als snel zagen we hem aankomen met zijn pieten.
Elke klas had iets voor de Sint geoefend. Wij hebben ons gedichtje opgezegd. Hij vond het gelukkig heel erg mooi :)
We kregen ook een mand mee naar de klas met daarin voor elke kleuter een snoepzakje en een mooi sprookjesboek met cd. Daar waren we superblij mee. Als afsluiting dansten we samen met alle pieten een dansje, de pietenmove. Nadat alle juffen en Carmen een kus van de pieten gehad hebben gingen ze naar de klassen boven.
Het was een hele leuke voormiddag.














































In de klas hebben we nog een half uurtje gespeeld in de hoekjes maar daarna was het tijd om naar de turnles te gaan met Karolien.




Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten waren het ateliers. We hadden vooraf gekozen wat we wilden volgen. Hier staan enkele foto's van de kinderen die tuinatelier gedaan hebben. Ga zeker eens kijken op de andere blogs voor meer foto's of volgende week kan je ze ook op de website vinden.















Een heel fijn Sinterklaasweekend allemaal! Zet zeker je schoen of je bord want wie weet brengt Sinterklaas thuis ook nog iets ;)

Niet vergeten dat het maandag geen school is!
Tot dinsdag allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten