maandag 14 december 2015

nieuwjaarsbrieven en kerstballen



Jesper zorgde vanmorgen voor de praatronde en dat deed hij heel goed. Joppe zorgt voor het weer, Efe voor het lichtje, Recep voor de rode bol, Cristian is de tijdbewaker en Somaya voor de kalender.


Na de ronde hebben we onze plannen gemaakt voor deze week : onze nieuwjaarsbrieven moeten gedrukt worden, we moeten de nieuwjaarsbrieven goed vanbuiten kennen, onze kerstballen moeten afgewerkt worden en we krijgen vandaag ook nieuwe contractjes. Veel werk dus deze week!

Maar eerst hadden we een beetje extra vrije werktijd want onze groep was heel rustig geweest tijdens de praatronde en dus waren we sneller klaar met alles.







Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten zijn we begonnen met onze nieuwjaarsbrieven te drukken. We hebben er allemaal 2 gedrukt. Ze zijn goed gelukt :) Maar helemaal laten we ze jullie nog niet zien hoor :)

















Kristie werkte ook onze kerstballen af en nu hangen ze te schitteren in onze boom. Kom maar eens van dichtbij kijken als jullie tijd hebben. Iedereen krijgt zijn kerstbal vrijdag mee naar huis.






Tijdens de afsluitronde hebben we onze gedichtje de eerste keer goed geoefend.

Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten kwamen we terug in de kring en kregen we onze nieuwe contractjes. We hebben alles overlopen en op de kalender een roos kruis gezet wanneer alles af moet zijn.


En daarna was het rode werktijd. Iedereen moest 1 ding doen uit zijn contract, daarna mocht je gaan spelen in een hoekje.







Tijdens de afsluitronde kwam Carmen in onze kring. Ze had de uitslag van onze kleurwedstrijd bij. Er waren niet 1 maar 2 winnaars volgens haar. Amber en Cristian mochten grabbelen uit de grabbeldoos maar alle deelnemers kregen wel een sticker van Kristie was het was super dat ze hebben meegedaan!




Daarna las Kristie nog een verhaaltje over de kerstman voor.


Morgen mag Ellie een boekje meebrengen voor de boekenronde en werken we samen aan 1 grote kerstboom.

Tot morgen allemaal!

Kristie

1 opmerking: