maandag 14 november 2011

Wanikan

Deze ochtend vertrokken we vol spanning naar Cmine. We gingen naar de toneelvoorstelling Wanikan kijken. Dankzij de prenten die we in de klas besproken hadden wisten we al een beetje wat we in Cmine mochten verwachten. De grote deur, de vestiare, de toiletten, het licht dat uit ging,...
We hadden geluk want we mochten op de eerste rij gaan zitten! Super!
Toen het licht uitging vonden we het echt spannend maar al gauw waren we allemaal aan het lachen met de grappige situaties. Het was heel leuk!












Terug in de klas hebben we tekeningen gemaakt over de voorstelling.



Namiddag hadden we een onderzoekje. Hoe zien de vlaggen van Turkije en Italiƫ eruit? Selim had een mooie tekening gemaakt in de praatronde over de Belgische en de Nederlandse vlag. Er stond nog een witte vlag bij en daar wou hij graag de Turkse vlag van maken maar hij wist niet hoe. Dat hebben we dan even onderzocht en Selim was heel blij toen hij het wist.
Zaterdag hebben we onze eerste pastadag op school en Rabia had gevraagd of we iets konden maken om op tafel te zetten om te versieren. Dus hebben we even gekeken hoe de vlag van Italiƫ eruit zag en zijn we allemaal kleine Italiaanse vlagjes aan het maken om op tafel te zetten.







Morgen gaan we op bezoek in de bibliotheek, dus het gaat terug een spannende dag worden!

1 opmerking:

  1. Wat een fijne foto's ! Leuk dat jullie zo genoten hebben van Wanikan. Tot ziens bij een 4hoog-voorstelling!

    Groetjes
    4hoog

    BeantwoordenVerwijderen