donderdag 10 november 2011

prikt, hard of zacht?

Vandaag hebben we een  groot onderzoek gedaan naar wat hard of zacht is en wat er prikt.
Vorige week had Emre een hele zachte bal mee en daarom kwamen we tot dit onderzoek. Met het cactusonderzoek dat we gedaan hebben, hebben we ook even gezocht naar wat er prikt.
Eerst hebben we 3 dozen mooi versierd, met verf, tekeningen en glitterstickers. Daarna heeft Arvid de woorden : HARD, ZACHT en PRIKT gestempeld en hebben we die op de deksels geplakt.
Toen zijn we op zoek gegaan naar allemaal spullen in onze klas die in de juiste doos zouden passen. Maar van 'prikt' hebben we niet zoveel gevonden. Dus als je thuis nog iets kan vinden dat prikt, mag je het altijd meebrengen naar de klas.













Sem had ook nog een leuk spel meegebracht naar school en we hebben ook nog VWT gehad.







Namiddag hebben we aan de hand van prenten en een verhaal besproken wat we maandag gaan doen. Want maandag gaan we naar het theater en er zijn toch enkele kinderen die daar precies nog niet geweest zijn of die er geen gedacht van hadden wat ze moeten verwachten. We hebben gekeken wat er ging gebeuren, wat we wel en niet moeten doen als de voorstelling bezig is,... We kijken er enorm naar uit om te gaan kijken!



Geniet allemaal van het verlengde weekend en tot maandag x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten