vrijdag 18 november 2011

relaxatie

Het was een dag met veel verschillen vandaag. We zijn begonnen met een uurtje turnen en daarna de praatronde.
Na de speeltijd waren de kleuters van Ann samen met Juf Lot in onze klas. Het was leuk dat ze er nog eens waren. We hebben fijn samen gespeeld in de verschillende hoeken.













Vlak voor de middag stond er relaxatie op het programma. Een leuke mevrouw kwam ons een verhaaltje vertellen over kabouters, elfjes en een trampoline. Daarna mochten we die kabouters en de elfjes kleuren. En daarna moesten we allemaal op ons dekentje gaan liggen en met onze buik de trampoline maken voor de kabouters want die deden dat graag. We moesten diep in - en uitademen. Het was heel leuk!!!




















Na de middag was het een drukke bedoening in onze school. Een heleboel ouders waren alles aan het klaar zetten voor de pastedag van morgen. Er was veel lawaai en we begrepen toch niet zo goed waar dat toch allemaal voor nodig sas. Maar we hebben toch met ons groepje leuke spelletjes gespeeld in de klas.






Voor een aantal kleuters : tot morgen op de pastadag, voor anderen : tot maandag. Maar voor iedereen : een heel fijn weekend xxx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten