donderdag 19 januari 2017

woe 18/01 en do 19/01

Hallo,

Denken jullie er aan om de inschrijvingen voor de eetdag mee te geven!

Gisteren begonnen we met een toonronde, hierna hebben we vlagjes geknutseld voor de eetdag.







 Vandaag was Tuana aan de beurt met de fotoronde, ze had een foto van haarzelf bij waar ze sliep. Ze was heel moe van het wandelen bij de molenvijver en was toen in slaap gevallen op de zetel.
Op de andere foto stond ze met haar mama en papa een aantal jaar geleden.




Na de praatronde zijn we gaan turnen. 
We hebben nog verder gewerkt aan onze letterknutsel want sommigen waren hier nog niet mee begonnen! We hebben ook goed nieuws gekregen: Azra heeft er een klein broertje bij: Talha.
We hebben een grote tut voor Talha geknutseld.







We hebben gisteren geluisterd naar een verhaal van de kind-en jeugdjury boeken:Bas en Daan graven een gat. Als verwerking hierop hebben al enkele kleuters een wereldbol gemaakt. We gaan hier nog op tekenen wat wij denken hoe het er aan de andere kant van de wereld uitziet. Namiddag was het bakjestijd.










Ik wil jullie er ook nog even attent op maken dat de kinderen enkel water meebrengen in een flesje, andere dranken zijn niet toegelaten. Onze school is snoepvrij. Ook stevigere tussendoortjes met veel suiker en/of chocolade (zoals Mars, Twix, …) laten we thuis. Op woensdag is het fruitdag en eten we enkel fruit en/of een boterhammetje. Die dag brengen we geen koeken mee naar school.

Tot morgen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten