donderdag 26 januari 2017

do 26/01

Hallo,

Dezemorgen hebben we even wat dingen getoond in de kring. Lana was aan de beurt voor de fotoronde, ze was deze gisteren vergeten dus hebben we het doorgeschoven naar vandaag.
Ze had allerlei foto's bij van het Circus. Een man die op een superhoge 'ladder' klom, een vrouw die over glas en spijkers liep, een vrouw die kon vuurspuwen..Ook een foto waar ze een heerlijke suikerspin aan het eten was. Verder had ze nog een foto bij met een man met kerstmuts die volgens haar erg op meester Seppe leek :d Ook had Lana zelf een boekje gemaakt met allemaal zelfgetekende dingen in.


De 'S' van Suzanne en Superman!


















Hierna gingen we turnen.
Na de speeltijd hebben we aan ons contractwerk gewerkt en zijn we begonnen aan een ONDERZOEKJE!
Pauline was gisteren de witte bonen aan het schilderen en toen zei ze 'Bonen zijn toch eigenlijk lang en groen?' Dus gaan we op onderzoek uit! Vandaag kregen de kinderen de opdracht om thuis te kijken of ze bonen hebben (alle soorten en vormen zijn welkom :d) Pauline heeft al eens in de boekjes over tuinieren gekeken maar daar hebben we nog niets in gevonden. Morgen gaan we verder zoeken op de computer en kijken of iemand iets bij heeft!













Loris heeft een filmcamera van clickx gemaakt om de show van de meisjes te filmen



Een opdracht uit het contractwerk is om een toren na te bouwen via een plan, hierna een foto ervan maken en deze samen met de juf afdrukken.
Hierna wordt de foto van ons bouwwerk in ons contractwerk geplakt. Dit heeft Yusa-Ali vandaag al geprobeerd met mij.





Tijdens de afsluitronde heb ik nog een verhaal verteld van de blauwe ballon, hierna kregen de kleuters ook zelf een ballon mee naar huis!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten