woensdag 11 januari 2017

di 10/01 en woe 11/01


Hallo,

Gisteren hielden we boekenronde met het boek van Bryce, hij is naar de bib geweest en heeft een boek van Piraten meegenomen!

We zijn ook aan de knutsel van de letter 'W' begonnen. We mochten stukjes stof op de Wanten plakken en hierna met kaarsen sneeuwvlokjes tekenen op wit papier. Toen we hier met waterverf overgingen konden we pas zien wat we getekend hadden!




Lauren had stiften bij waar iedereen graag mee wou kleuren

Noor had een leuke puzzel van Frozen bij








Vandaag was Noor aan de beurt voor vakantieronde. Ze vertelde over haar Kerstvakantie. Lekker in de sneeuw met de skibroek, jas en sneeuwlaarzen. Ze had ook een foto bij van de film die ze is gaan kijken in de cinema. Verder is ze naar plopsaland geweest en naar het circus, waar ze nog kinderen van de klas heeft gezien!



Eenhoorns waren erg populair vandaag!



Azra had lichtgevende armbaden bij, maar toen we het licht uitdeden bleek dat deze niet werkten. Gelukkig had Adam nog een leuke zaklamp bij waarmee hij op het plafond kon schijnen.


Een opdracht van ons contractwerk is om een proefje met Water te doen. Vandaag hebben al enkele kleuters een proefje gedaan met m&m's en gummibeertjes!







Mattia had nog iets leuks mee voor in de letterkast: een Worst! Knap gevonden!

Vandaag was het fruitdag: we hebben lekker gesmuld van de sinaasappels!



We gaan ook deelnemen aan de kinder&jeugdjury. Vandaag hebben we 8boekjes in onze klas gekregen. We gaan deze vertellen de komende 5weken. De kleuters mogen dan kiezen welk boek ze het mooiste/leukste/grappigste/..vinden, al deze stemmen worden verzameld doorheen heel Vlaanderen en dan wordt er beslist welk boek wint. Dat winnende boek krijgen we dan voor in onze klas!


Tot morgen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten