dinsdag 21 februari 2017

Roed, geel en greun..

Hoi,

Ik was het kaartje van boekenronde vergeten mee te geven maar Noor had vandaag een CD bij dus hielden we muziekronde! Noor had een Cd met feestmuziek bij! Ideaal om op te dansen met onze carnavalskleren!





We hebben nog vrije teksten gemaakt met Vingerpopjes en fijn gespeeld in de klas. We hebben ook heel wat geknipt en geplakt!
We kregen allemaal de carnavalskleuren op onze wangen en hebben ook leuk kunnen experimenteren met ballonnen!



























Uit de klasraad hebben we een onderzoeksidee gehaald. Op de speelplaats loopt er vaak wat mis, Loris vond het niet zo leuk dat de meisjes hen mochten vangen maar andersom niet. Ook word er vaak 'gevochten'. We gaan nu dus eens onderzoeken wat de kinderen vroeger allemaal speelden op de speelplaats en wat je nu allemaal kan doen. Op de leerlingenraad gaat we dit ook aanbrengen, en misschien kunnen de kinderen van de lagere school ons ook helpen door spelletjes te begeleiden op de speelplaats!
Heb je boeken of info over spellen van vroeger of nu mag je het altijd meegeven!

In de vakantie krijgen we nieuwe ramen in de klas. Er mogen altijd ouders komen helpen om de klas  terug netjes te krijgen. Ik zal er VRIJDAG 3 MAART zijn vanaf 10.00u! Op het prikbord kan je invullen of je kan komen helpen poetsen.

Tot morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten