maandag 20 februari 2017

Carnaval..

Hallo,

Vandaag begonnen we met een praat/toonronde. Hierna gingen we turnen.
 Xian was trots op zijn nieuwe blouse!

 We zagen ook dat er uit de bonen al iets gegroeid was!
Na het turnen hebben we een kringgesprek gehouden over carnaval, we hebben slingers mogen blazen en Els spoot ons vol met gekke slingers! We vertelden over prins carnaval en over rood-geel-groen. We hebben ons ook verkleed en naar carnavalsmuziek geluisterd! Hierna mochten enkele kinderen nog de M op hun t-shirt stempelen en konden we grote confettie uitknippen om de klas te versieren.
















Namiddag was het bakjestijd!







 Hieronder nog wat info over de carnavalsstoet van vrijdag:

De kleuters van KO2 en KO3 zijn nog op zoek naar ( groot ) ouders die mee willen begeleiden tijdens de wandeling. Ze hebben 1 begeleider per 2 kinderen nodig. Natuurlijk mogen ook ouders van het lager onderwijs mee wandelen.


De bus komt de kinderen en leerkrachten op school halen om 12u45.
De ( groot ) ouders rijden zelf ( wegen plaatsgebrek op de bus ) met de auto naar Genk Centrum.  We verzamelen in een vak op het stadsplein aan de bibliotheek.

 Om 13 u 15 begint de podiumanimatie en om 13u33 start de stoet. Onze school loopt als 3de in de stoet. Na de stoet brengt de bus ons op tijd terug naar school.

       Route:
St.-Martinusplein – Grote markt – Marktstraat – Stationsstraat – Europalaan – Rootenstraat – Molenstraat – Klokstraat – St. – Martinusplein - Stadsplein


Geen opmerkingen:

Een reactie posten