vrijdag 2 december 2011

post van Sinterklaas





Vandaaag hebben we een beetje vanalles gedaan!
Eerst waren de kleuters van Ann bij ons in de klas en daarna waren wij bij Ann in de klas. We hebben heel fijn samen gespeeld. Selim en Thijs hebben samen een hele mooie slinger gemaakt voor de Sint. Ze mochten van Ann alles zelf nieten.
Arvid en Gondar hadden allebei lekkere balletjes voor de vogeltjes meegebracht! Ze gaan heel blij zijn want onze vorige balletjes hadden ze al allemaal opgepikt :)

















Namiddag hadden we eerst een uurtje turnen. Toen we terug in de klas kwamen lag er een postpakket op ons te wachten. De postbode had dat vandaag gebracht op school. We vonden het heel spannend. Wat zou erin zitten? Het bleek een brief van Sinterklaas te zijn en allemaal leuke boekjes met een verhaal en spelletjes. De Sint heeft die voor ons opgestuurd om ons te bedanken voor de mooie tekeningen. Fijn he!
We hebben het boekje vandaag mee naar huis genomen zodat we het dit weekend op ons gemakje kunnen bekijken.




Daarna hoorde we mooie muziek en zijn we gaan kijken van waar die kwam. Het kwam van de klas van Ann. De mama van Alexander was op een heel speciaal instument Sinterklaasliedjes aan het spelen. Sommige kleuters dachten dat het een piano was, maar het bleek een accordeon te zijn. We hebben fijn meegezongen met de liedjes! Het was heel leuk!
Terug in de klas heeft Kristie een verhaal voorgelezen van Rikki, die Sinterklaas ging helpen.








Fijn weekend allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten