donderdag 9 maart 2017

Spinnenweb..

Hallo,

Vandaag hebben we vanalles getoond en verteld, en hierna was het turnen. Na de turnles hebben we gespeeld in de klas met onze meegebrachte puzzels en spelletjes.

















Voor de middag luisterden we naar het digitaal verhaal 'Kikker vindt een vriendje'. Na de middag was het integratie met het 1e leerjaar. Kirsten kwam naar onze klas en Els ging naar het 1e leerjaar.

In de klas van Kirsten mochten de kinderen eerst een briefje nemen waarop een personage stond. Ze moesten zich voorstellen op deze manier. De kinderen konden goed uitbeelden en stemmetjes gebruiken. Hierna mocht iedereen 1 handpop kiezen, we werden in groepjes verdeeld en bedachten een kort verhaaltje met onze personages. We toonden onze poppenkast aan elkaar. We hadden vandaag te weinig tijd om een decor en attributen te maken maar hier gaan we zeker nog verder mee aan de slag.








Toen Els terug in de klas was hebben we nog een spinnenweb gemaakt met een bol wol. We mochten de bol naar een vriend of vriendin gooien. Toen het spinnenweb af was en alle vrienden met elkaar verbonden waren, mochten we er natuurlijk ook eens tussendoor kruipen!









Denken jullie aan het geld en de briefjes voor de Pizzaverkoop?!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten