dinsdag 18 april 2017

De letter L en zingen voor Xian..

Hallo,

Na een deugddoende vakantie zijn we er vandaag weer ingevlogen. We hadden heel wat te vertellen over onze vakantie en over de paashaas die toch wel op heel wat plaatsen is langs geweest!
Suzanne is voor de 1e keer op skivakantie geweest en heeft al meteen de 3e plaats behaald! Ze toonde ons trots haar beker en medaille! Proficiat!
Ook mochten we vandaag Maria-Laura verwelkomen in onze klas, weer een nieuw vriendinnetje om mee te spelen!
We maakten een woordspin over onze nieuwe letter L en tekenden deze dingen voor in ons letterboek. In veel van onze namen komt de letter L voor, soms vanvoor, soms vanachter en soms in het midden!
Merel, Lana en Kailey hadden een lepel bij voor de letterkast en Suzanne een Lekstok. Xian had als verjaardagscadeau voor de klas ook Letters bij (om te plakken) en deze konden dus ook meteen in onze letterkast.
Els heeft vandaag in alle hoekjes van de klas proberen mee te spelen.
We hebben de letter L mogen schilderen en zijn toen in tijdschriften en kranten op zoek gegaan naar de 'L'. Deze kunnen we dan in onze letter plakken.
Namiddag hebben we de verjaardag van Xian nog gevierd. Hij toonde foto's van toen hij nog een baby was en hij had ook zijn geboortekaartje bij. Mama had superlekkere pokemon cupcakes gemaakt en we kregen leuk knutselmateriaal voor in onze klas!

Morgen hebben we weer feest in de klas want dan is Tuana jarig!


































Geen opmerkingen:

Een reactie posten