woensdag 18 april 2012

fruitbrochettes

We zijn gestart met de praatronde vandaag en daar liet Selim iets heel leuk zien. Zijn mama had heerlijke fruitbrochetttes gemaakt voor iedereen van de klas. Dit was nog om zijn verjaardag te vieren. Iedereen wilde meteen beginnen te smullen, maar we hebben nog even gewacht tot het tijd was om te eten. We hebben dus ons fruit uit de boekentas niet opgegeten vandaag.
DANK JE WEL TEZCAN VOOR DE HEERLIJK FRUITBROCHETTES!!



We hebben vandaag ook terug in onze vrije tekstenboeken getekend. Iedereen begon er heel enthousiast aan. Je kan bij veel kindjes al echt goeie vorderingen zien in hun schriftjes! Goed bezig allemaal.





Na de speeltijd hebben we met de hele school ons kamplied terug gezongen, deze keer was het de max. Iedereen kon heel goed meezingen! Ze gaan ons horen daar in Zutendaal :)
Nadien heeft Kristie het sprookje van Sneeuwwitje voorgelezen. Dit omdat ons thema op kamp sprookjes is en ons klassprookje is Sneeuwwitje.
Heb je nog materiaal over sprookjes thuis, bv. boekjes, muziek, verkleedkleren, attributen, films,... breng het zeker mee naar onze klas!

!!!! Vergeten jullie de medische fiche van je kind niet in te vullen en terug mee te geven naar school? Dit papier is belangrijk om mee te gaan op kamp !!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten